De beste attraksjonene

Vi har plukket ut de beste attraksjonene i Disneyland Park og Walt Disney Studios. Av Stine Okkelmo

Publisert
Sist oppdatert

1: Beste attraksjoner i Disneyland Park

Berg- og dalbanene er det beste ved Disneyland for de fleste barn. På travle dager er køene til de mest populære endeløse. For å unngå å bruke hele dagen på å stå i kø kan du få et Fastpass til de største attraksjonene (merket med *). Disse får du ved Fastpass-inngangene ved attraksjonene. Her setter du inn dagspasset ditt i en maskin som gir deg en billett med en spesiell tidsperiode hvor du kan komme tilbake og hoppe elegant over køen. Bare husk på at du må bruke hver Fastpassbillett før du kan få en ny.

Space Mountain* – ganske heftig berg- og dalbane med loop og korketrekker hvor du skytes ut i verdensrommet i stummende mørke og ser meteorer og kometer fly forbi på alle kanter. For barn over åtte år.

Skroll ned for mer.Star Wars* – bli med R2 og de andre fra Star Wars på tokt ut i verdensrommet. Du sitter inne i et romskip sammen med rundt 50 andre, og ser ut i verdensrommet på en skjerm foran deg. Stolen din beveger seg ettersom R2 styrer romskipet. For barn over fire år.

Indiana Jones* – baklengs berg- og dalbane for deg med is i magen. Tøffe saker, men pass nakken og hodet som kan få seg noen rykk. Ikke spis is rett før! For barn over åtte år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer