De beste golfbanene - topp fem

Her er de fem beste golfbanene i verden.

Publisert
Sist oppdatert

5. Sandy LaneHvor: Barbados

Sandy Lane er tilholdsstedet til mang en verdensstjerne, og golfbanene til luksushotellet er spektakulære. Tiger Woods arrangerte sitt bryllup her, så han kunne spille litt golf mellom slagene ... Det er tre baner; The Green Monkey, The Country Club og The Old Nine, med forskjellig vanskelighetsgrad. Etter en dag på banen, kan du menge deg med fiffen i restauranten.

På nett: Sandy Lane

4. Emirates Golf ClubHvor: Dubai

På denne banen spilles Dubai Desert Classic, PGA European Tour og Dubai Ladies Masters. Kanskje er du ikke god nok til konkurrere, men du kan i hvert fall bli bedre ved hjelp av golfskolen. Etterpå kan du spise på en av stedets fire restauranter.

På nett: Emirates Golf Club

3. Ritz-Carlton, Golf & Spa Resort, Rose HallHvor: Jamaica

Ritz-Carltons 18 hulls par 71 White Witch Golf Course ligger på den historiske Rose Hall-plantasjen. 16 av 18 hull har havutsikt. Robert von Hagge og Rick Baril tegnet den. Selve hotellet er luksus på høyt nivå, med eget spa og seks restauranter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer