De beste golfbanene - topp fem

Her er de fem beste golfbanene i verden.

Publisert
Sist oppdatert
Foto: Sandy Lane
Foto: Sandy Lane Vis mer

De ti beste golfbanene

  1. De beste golfbanene - topp fem


5. Sandy Lane
Hvor: Barbados

Sandy Lane er tilholdsstedet til mang en verdensstjerne, og golfbanene til luksushotellet er spektakulære. Tiger Woods arrangerte sitt bryllup her, så han kunne spille litt golf mellom slagene ... Det er tre baner; The Green Monkey, The Country Club og The Old Nine, med forskjellig vanskelighetsgrad. Etter en dag på banen, kan du menge deg med fiffen i restauranten.

På nett: Sandy Lane

4. Emirates Golf Club
Hvor: Dubai

På denne banen spilles Dubai Desert Classic, PGA European Tour og Dubai Ladies Masters. Kanskje er du ikke god nok til konkurrere, men du kan i hvert fall bli bedre ved hjelp av golfskolen. Etterpå kan du spise på en av stedets fire restauranter.

På nett: Emirates Golf Club

Foto: Ritz-Carlton
Foto: Ritz-Carlton Vis mer


3. Ritz-Carlton, Golf & Spa Resort, Rose Hall
Hvor: Jamaica

Ritz-Carltons 18 hulls par 71 White Witch Golf Course ligger på den historiske Rose Hall-plantasjen. 16 av 18 hull har havutsikt. Robert von Hagge og Rick Baril tegnet den. Selve hotellet er luksus på høyt nivå, med eget spa og seks restauranter.

På nett: Ritz-Carlton, Golf & Spa Resort, Rose Hall

2. Pebble Beach Resorts
Hvor: Pebble Beach, California

Denne golfklubben ble kåret til den beste amerikanske klubben av Golf Digest Magazine i 2007. Her er det fire golfbaner, tre hoteller og et spa. Banene er tegnet av Jack Neville og Douglas Grant. Klubben har også etter sigende en veldig bra (men dyr) golfskole.

På nett: Pebble Beach Resorts

De beste golfbanene - topp fem
Foto: Pinehurst
Foto: Pinehurst Vis mer


1. Pinehurst Luxury Golf & Spa Resorts
Hvor: Village of Pinehurst, North Carolina

Nummer en på listen er Pinehurst, som ble stemt frem som den beste golfdestinasjonen av Travel + Leisure Magazine i 2007. Her er det åtte spektakulære baner. Golfskolen skal være super, og hotellene er delstatens aller beste.

På nett: Pinehurst Luxury Golf & Spa Resorts

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer