De beste Kanaristrendene

Det finnes hundrevis av strender på Kanariøyene. Vi har plukket ut de ti beste!

En av få strender som ikke er dekket med lavasand: Playa Blanca på Lanzarote!
En av få strender som ikke er dekket med lavasand: Playa Blanca på Lanzarote! Vis mer
Publisert

I disse dager starter høysesongen på Kanariøyene. Tusenvis av nordmenn vender nesa mot de utskjelte øyene for å nyte sol og varme. På DinSide finner du en Kanariøyguide for deg som går med tanker om å slikke sol på vinterhalvårets desidert mest populære reisemål for nordmenn. Aller først presenterer vi de ti beste strendene.

Snitttemperatur på 22 grader

Atlanterhavsvannet er kaldere enn Middelhavet, men et par og tyve grader skulle holde bra for deg som vil bort fra høst, vinter og kulde. Vannet er rent takket være iherdig innsats fra de spanske mydighetens side. Ettersom Kanariøyene er vulkanøyer, er det svært mange av strendene som har svart lavasand.

Strender på fire øyer

Vi har plukket ut strender på de fire største øyene, nemlig Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote og Fuerteventura. Ønsker du å se bilder av de forskjellige strendene klikker du på linkene til høyre!

17833 TARGET="_top">Playa de Maspalomas, Gran Canaria

Den mest kjente stranden ved Playa Inglés er Maspalomas – nærmere bestemt Maspalomasørkenen. Her finner du sanddyner så langt øyet kan se. Stranden er hele ni kilometer lang. Her finnes strandbarer og hel masse vannsportsaktiviteter. Til din informasjon (eller advarsel): Store deler av stranden er avsatt til nudister! Det er ikke spesielt langrunnt her, men de enorme sanddynene er imponerende!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer