Norgesferie

De beste norske reisemålene

Norske reisemål som har sanket heder og ære i utlandet.

VERDENS BESTE REISEMÅL? Trondheim nevnes som et av bare ni steder å dra i 2020, av reisemagasinet Travel+Leisure. Men det er også flere andre norske byer og steder som i løpet av de senere årene er utropt blant verdens beste reisemål av anerkjente aviser og reiseblader. Foto: NTB scanpix
VERDENS BESTE REISEMÅL? Trondheim nevnes som et av bare ni steder å dra i 2020, av reisemagasinet Travel+Leisure. Men det er også flere andre norske byer og steder som i løpet av de senere årene er utropt blant verdens beste reisemål av anerkjente aviser og reiseblader. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

coronaviruset har satt en stopper for ferieplanleggingen for mange av oss, og myndighetene oppfordrer til å planlegge for norgesferie i år.

Og dersom det skulle bli norgesferie på familien i år: Hvor vil dere reise?

Her kan det være mye inspirasjon å hente i norske byer og steder som tidligere har sanket heder og ære som noen av verdens beste og mest fantastiske reisemål, i utenlandske aviser, reiseblader og guider.

Sliter du med å se hva Norge kan ha til felles med Victoria Falls, Patagonia, Dolomittene, Jalisco, Kuala Lumpur, Taos, Kyoto og Salzburg? Eller med Las Vegas, Grand Canyon, London, Singapore, New York eller Tasmania?

Det er i alle fall andre reisemål som Norge og norske byer nevnes sammen med, når det listes opp de beste stedene i verden å reise.

Her er noe av det norske som har blitt skrytt opp i skyene av utenlandsk reise-presse.

Travel + Leisure: Trondheim

Vi begynner med det ferskeste først: På forsiden til Travel+Leisure, under tittelen «Where to Go Now 2020», listes Trondheim opp i veldig godt selskap, sammen med Victoria Falls, Patagonia, Dolomittene, Jalisco, Kuala Lumpur, Taos, Kyoto og Salzburg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer