De beste nyttårsfestene

Det er her du egentlig burde feiret det nye året inn...

Publisert
Sist oppdatert

Luksus i Las Vegas

Las vegas er en eneste stor fest, og her arrangeres flere store og glamorøse nyttårsfester. Alle luksushotellene har sin egen feiring, som oftest foregår i hotellenes nattklubber. På nattklubben LAX inviterer hotellarvingene Paris og Nikki Hilton til fest. Inngangsbilletten koster 250 dollar, cirka 1.400 kroner, men vil du virkelig flotte deg, kan du reservere bord til 3.500 dollar, cirka 19.500 kroner. Da er en egen servitør, bodyguard, og masse champagne inkludert.

Foto: Claudia Meyer
Foto: Claudia Meyer Vis mer


Synes du det høres dyrt ut? Da bør du i hvert fall droppe nyttårsfesten på The Bank, nattklubben til Bellagio. Her koster også inngangen 250 dollar, cirka 1.400 kroner, men skal du ha bord, må du ut med fra 10.000 dollar, 56.000 kroner, og oppover.

Las Vegas mest ekstravagante nyttårsfest blir nok rapperen Jay-Zs fest på splitter nye 4040 Club. Nattklubben er 2.230 kvadratmeter stor, og har kostet 20 millioner dollar, cirka 112 millioner kroner. Her er fem vip-rom, 85 plasmaskjermer og en uteterrasse på ytterligere 280 kvadratmeter. Inngangsbilletten koster 700 dollar, cirka 3.900 kroner, mens et bord for ti koster 10.500 dollar, cirka 58.500 kroner.


Spektakulært i Sydney

Det er nok for sent å dra til Sydney for å feire nyttår nå, men kanskje noe å finne på neste år? Nyttårsfeiringen i Sydney er gedigen, med et fyrverkerishow som regnes for et av verdens beste. Det hjelper også at Sydney Harbour er så vakker. For å få best mulig utsikt bør du komme tidlig, for her blir det fort fullt. Det meste av fyrverkeriet skytes opp fra Sydney Harbour Bridge, så står du nær operahuset, er du sikret god oversikt. Planlegger du litt, kan du også få plass på en av festbåtene, og feire nyttår ute på vannet.


På nett: Sydney

Nedtelling i New York

Det er bikkjekaldt og kaotisk, men Times Square er stedet for den store nyttårsfeiringen i New York. Hele plassen blir stapp full av mennesker som teller ned til midnatt sammen med klokken på tårnet.

Skulle det friste mer med feiring innomhus, er nattklubben Marquee stedet dersom du vil menge deg med kjendisene. Her har både Christina Aguilera, Lindsay Lohan og Donetella Versace feiret tidligere, ifølge Forbes.com. Inngang koster 175 dollar, cirka 1.000 kroner. Vil du sitte ved et vip-bord, koster det 300 dollar, cirka 1.700 kroner, per person.


Praktfullt i Praha

Storbyfavoritten Praha er vakker selv uten fyrverkeri, men har du sjansen, er nyttårsfeiringen i byen verdt å få med seg. Folk samler seg ved Det gamle bytorget, på Karlsbroen og rundt Praha Slott for å se det flotte fyrverkeriet.


På nett: Praha

Rumperisting i Rio

Når cariocas, Rios innbyggere, skal feire nyttår, gjøres det ved å slå seg løs på stranda Copacabana. Her kryr det av feststemte og danseglade mennesker, som ser på fyrverkeriet, og får med seg den store konserten som arrangeres her hvert år. På stranda kan alle komme, mens fiffen, både den brasilianske og den utenlandske, feirer på Copacabana Palace, luksushotellet som ligger ved strandkanten.Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer