De beste reiseprisene nå

Billig leiebil, Ryanairs mobbebilletter og sydenferie for en tusenlapp.

Publisert
Sist oppdatert

Syden nå? Det er like før vinterferien, og du kan skaffe deg billett til varmere strøk for under tusenlappen med utreise fra Oslo. Fra de fleste andre byer i landet er det svart hav for kuppjegere som vil ut før vinterferien er over.

Aller billigst kan du reise fra Oslo. Her er det også et helt annet utvalg enn fra Bergen, Trondheim, Stavanger og de andre byene som ligger inne i restplassoversikten.

De beste prisene før vinterferien

Kan du fly ut fra Sverige, er prisene enda noen hakk lavere. Fra Stockholm selger Fritidsresor flybilletter til 14 dager på Tenerife for 695 svenske kroner. Fra Göteborg kan du fly til Mallorca for 1.000 SEK og være der i 14 dager.

Vil du reise lenger avgårde, får du for eksempel syv dager med hotell i Phuket med utreise fra Oslo for 4.595 kroner. Da kan du reise 17. februar med Star Tour. Saga og Star Tour selger 14 dager fra Oslo til samme sted og på samme dato men uten hotell. Pris? 4.995 kroner.

Nye funksjoner

Merk deg at DinSides restplassoversikt har fått nye søkefunksjoner. Nå kan du søke på utreise fra flere flyplasser inndelt i land og landsdeler. Du kan også søke på reiser til hele verdensdeler. For eksempel om du bor i Midt-Norge, kan du velge utreise herfra, og få opp alle reiser til for eksempel Europa. Prøv selv!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer