De beste reisesidene på nettet!

De har alle vært i cyberspace en stund nå. Star Tour, Saga, Ving, Detur, Apollo, Ombro, Gulliver, Lilleputtreiser og Pyramidene. Charter har begynt å ta av på nettet og alle aktørene har egne sider. Men hvilken side er best? Er det noen som, i tillegg til å være gode på funksjonalitet og informasjon, belønner deg for at du faktisk gjør bestillingen selv?

Publisert

Vi har sett nærmere på disse hovedpunktene hos nettstedene: Reiseinformasjon, prisinformasjon, funksjonalitet, Internettrabatt og betalingsløsning.

Reisemålsinformasjon

De fleste turoperatørene har fyldig informasjon om sine reisemål på Internett. Som regel er innholdet på nettsidene en tro kopi av hva som står i papirutgaven av feriekatalogene. Vi har i testen sett nærmere på hvor enkelt det er å finne frem reisemål- og hotellinformasjonen, samt hvor bra de forskjellige operatørene er på bilder av både hotellene og reisemålene.

Prisinformasjon

Alle de store aktørene har en online bookingdialog som gjør at du slipper å regne ut prisene manuelt. Men hva slags priser er det som kommer frem? Hos noen får du prisene regnet ut med forsikringer inkludert. Hos andre får du kun ut grunnprisene. Vær spesielt oppmerksom på dette! Det er nemlig årsaken til at det ofte er vanskelig å finne igjen prisen fra en annonse du har sett i avisen eller på nettet.

Funksjonalitet

Det hjelper lite å ha fine sider hvis de ikke fungerer tilfredsstillende. Er det tungvint å finne frem til rette priser? Er det lagt til tilleggsfunksjoner som gjør at du slipper å lese om ting som du ikke har interesse av? Finnes det varslingssystemer som sier fra hvis det har blitt ledige restplasser?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer