De beste safariselskapene

Bruk et av disse selskapene når den afrikanske safaridrømmen skal realiseres.

Publisert
Sist oppdatert

Hvorvidt safaridrømen blir en suksess eller en fiasko, eller hvor stor suksess det blir, avhenger mye av ditt reisefølge - altså hvilket safariselskap du velger.

Anerkjente National Geographic Adventure har kåret verdens beste adventure-selskaper, eller opplevelses-selskaper. Dette er selskaper som tar deg med på all verdens eventyr, fra safari til klatring, eleverafting, skikjøring, vandring og sykling til luksuseventyr.

National Geographic Adventure har sammen med forskjelige relevante turistorganisasjoner, testet over 200 opplevelsesselskaper. De har vurdert og karaktersatt alle etter de samme kriteriene, blant annet service og sjel. De har kommet fram til 158 selskaper som alle skårer så bra at de fortjener karakteristikken "best", så det er bare å finne det selskapet som kan tilby deg det som du vil ha.

Her er de beste safariselskapene:

Maks score er 100. Alle selskapene som er med i listen over de 158 beste opplevelsesselskapene i verden, har score 80 eller mer.

Mark Thornton Safaris

Hva: Intim safari med et eksklusivt klientell på kun 100 turister i året. Vandresafari over Serengeti er selskapets perle.Kjent for: Serengeti-Tarangire Walking SafariHvor: Tanzania.Pris: 5.995 dollar for 12 dager (32.773 kroner).På nett: thorntonsafaris.comScore: 97,7

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer