De beste sjokoladebombene

Skikkelig sjokoladeis - det er for mange den ekte smaken av sommer. Vi har testet og rangert syv varianter.

Publisert
Sist oppdatert

I fjor spiste nordmenn iskrem for 1,7 milliarder kroner, og mesteparten ble konsumert sommerstid. Det viser tall fra Økonomisk Rapport. Det er altså ikke småpenger som pøses ut på godsakene DinSide denne uken ryddet plass til i fryseren. Syv sjokoladeisvarianter som det skal være mulig å skaffe i norske dagligvareforretninger har stått på dessertbordet hos et godtesultent testpanel. Resultatet er de fire testerne rørende enige om.

Hvilken is er best, og hvilken is taper i sammenligningen? Se testresultatene her.

Her kan du se bilder av produktene

Sjokoladevarianter

Vi har gravd oss ned i frysedisken hos en velassortert matvareforrentning, og fått med oss syv bokser iskrem hjem. Produktene i testen har sjokoladesmak og voksen appell, tilpasset testpanelet som består av fire kvinner i 20-, 30- og 40-års alderen. Noen av produktene har ren sjokoladesmak, noen er mokka-varianter med kaffetilsetninger og vanilje i tillegg, og en variant er sjokolade-karamell. Mer fargerike varianter med søte jordbærsauser, sjokoladedrops og kjeks er holdt utenfor denne testen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer