De beste stedene i Oslo

La lokalkjente vise vei til jorbærstedene.

Foto: Per Ervland
Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke alltid lett å vite hvor man skal gå for den beste shoppingen, bespisningen, kaffen eller drinken, når man kommer til et nytt sted.

Spotted by locals er en nettjeneste som gir deg de lokale innbyggernes beste tips til det byen har å by på. Nå kan du også sjekke ut anbefalingene for Oslo.

Lokalkunnskap

Spotted by locals er en samling med blogger og guider til 29 byer i Europa. Bloggerne er ikke hvem-som-helst, men lokale som bor på stedene og snakker språket på stedet - og de er kvalitetssikret av Spotted by locals. Det er det nederlanske ekteparet Sanne og Bart van Poll som står bak nettstedet, og de har fått mye heder og ære for nettjenesten i anerkjente engelske, franske og tyske aviser, eksempelvis BBC World, The Guardian, The Times, Sueddeutsche Zeitung og Le Monde. De har også vunnet flere priser med sin nettside, blant annet Lonely Planets pris for beste gruppe-blog i 2009.

Kjenner du til andre liknende eller bedre tjenester, som er tilgjengelig for allmenheten? Tips andre i debattforumet nedenfor eller send tips til journalisten.

Oslotips

Det er tre bloggere som skriver om Oslo og tipser om sine favorittsteder i Oslo. Her er tips om kulst og kultur, barer, kino, kaffe- og tehus, fastivaler og andre evenementer, musikk, avslapping, restauranter, shopping, snacks og teater - som for øvrig også gjelder for de andre byene du kan hente lokalinformasjon om på denne nettsiden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer