De beste strandbyene

Disse byene har alt du forventer at en by skal ha - pluss flotte strender.

Publisert
Sist oppdatert

Hvilke av verdens byer bør du reise til dersom du vil mikse storbypuls, uteliv, shopping og sightseeing med solkrem, bikini og parasol?

Nettsiden AskMen.com har plukket ut det de mener er verdens ti beste strandbyer. Det er bare å begynne å planlegge ferien.

Les også: Middelhavets deiligste øyer

Her er listen over verdens ti beste strandbyer:

10. Venezia, ItaliaKanalbyen Venezia er en av verdens største turistbyer. Ikke rart, for byen er vakker der den ligger omtrent oppå vannet. Drar du hit, bør du vite at det finnes flere flotte strender her, noe mange turister ikke får med seg.

AskMen.com plukker ut Lido som den beste stranden. Les mer om den, og andre strandperler i Italia i saken Italias ti beste badeferier.

9. Mumbai, IndiaGigantbyen Mumbai er Indias finansielle hovedstad, og stedet der Bollywood ligger. En kontrastenes by, med luksushoteller og designerbutikker på den ene siden, og slum og gatetiggere på den andre.

Langs Juhustranden, som ligger like utenfor sentrum, ligger feriehotellene på rekke og rad. Hit kommer også byens befolkning for å slappe av og kose seg. En annen populær strand er Chowpattystranda, der det også er fullt folkeliv, med kortspillere, rullende kiosker og yogademonstrasjoner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer