De beste tipsene for det svake kjønn

Jenter setter livet på spill ved å sjekke inn på hotell alene. Følger du rådene fra reisemagasinene er du garantert ikke bare å overleve, men også å få være 100 prosent alene under hele reisen.

Publisert
Sist oppdatert
Vær på vakt mot antisosial adferd.

Arkivfoto
Vær på vakt mot antisosial adferd.

Arkivfoto Vis mer


Innsjekking på hotell

 • Når du sjekker inn i hotellresepsjonen, be resepsjonisten om å være så vennlig å skrive romnummeret ditt på en papirlapp i stedet for å annonsere det høyt. Dersom han likevel sier romnummeret ditt høyt; be om et annet rom. Dette skriver amerikanske Travelspot.com.
 • Hvis du føler deg engstelig over at en person i hotellobbyen ser på deg når du går inn i heisen, trykk på flere etasjeknapper slik at han ikke vet i hvilken etasje du går av, skriver Travelspots.
 • Aldri aksepter et rom i første etasje. Når du kommer inn i rommet, sjekk øyeblikkelig alle vinduer og dører for skikkelige låsemekanismer. Når du har vært ute og kommer tilbake til hotellrommet, må du alltid sjekke eventuelle balkongdører, ettersom rengjøringspersonalet noen ganger åpner dørene og glemmer å lukke dem igjen. Det er heller ingen dårlig idé å sjekke under sengen og i skap og i dusjen når du kommer tilbake til rommet ditt. Dette mener Travelspots.com.
 • Se opp for den stygge mannen

 • Spill gift: Første bud for å unngå uønsket oppmerksomhet fra beilere og potensielle voldtektsmenn er å virke gift. Snakk i min-mann-og-jeg-form, kjøp en kopi av en giftering og bruk den, dersom du ikke er gift. Ta med bilder av din mann og barn, eventuelt bilde av din bror og dine nevøer og presenter dem som mann og barn. I enkelte land er det å foretrekke å ha to sønner fremfor jenter. Bildene bør ha en nøytral og non-flashy bakgrunn, for eksempel noen trær - da eksponerer du ikke bakgrunnen din. Dette ifølge Tips4trips.com
 • Unngå kontakt: Lat som du allerede har selskap. På toget velger du det ytterste setet og plasserer kåpe og veske på vindussetet. På restaurant og bar henger du kåpen på stolsetet tvers ovenfor deg. Med disse tiltakene ser du ut som du ikke er alene. Da er du garantert at ingen tar kontakt med deg, lover Tips4trips.com.
 • Hvis noen likevel tar kontakt: Noen som prøver seg? Det er makt i høylydt å sette noen i forlegenhet. Mange menn skammer seg hvis de blir hengt ut i offentlighet. Øv på å rope før du drar hjemmefra, anbefaler Gutsywomentravel.com.
 • Les mer:
  Det er farer overalt - slik overlever du reisen

 • Tilbake til innledningen

 • Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer