De beste vinterferietilbudene til sjøs

Her er tilbudene vi har funnet i vinterferien, tilpasset en familie på fire med to voksne og to barn.

Publisert
Sist oppdatert

Color Line

Color Line har mange ruter ut fra Norge, til Danmark og Tyskland. Vi har valgt å ikke ta med Sandefjord - Strömstad i denne oversikten da dette er en ren dagsturbåt.

Oslo - Kiel med Color FantasyTilbudspris: Fra 990 kroner tur-retur.

Vinterferiepris: Ingen ledige for vår familie i vinterferien.

Oslo - Kiel med Kong HaraldTilbudspris: Cruise fra 590 kroner tur-retur.

Vinterferiepris: 1.580 inkludert nettrabatt, 19. til 20. februar.

Oslo - Hirtshals med Color FestivalTilbudspris: Minicruise fra 380 kroner. Alternativt to overnattinger på Danland Feriehotel Fyrklit med bil på fergen.

Vinterferiepris: Minicruise til 590 kroner 20. til 21. februar. Hotelltilbudet for 1.180 kroner inkludert nettrabatt. Da har vi valgt firesengs lugar ut og tosengs tilbake da det ikke er obligatorisk.

Larvik - Frederikshavn med Peter WesselTilbudspris: Restplass fra 60 kroner. Båtcruise og en natt på Scandic Hotell & Badeland fra 1.390.

Vinterferiepris: Restplass for 240 kroner tur-retur 21. til 22. februar med firesengs lugar ut, ikke obligatorisk lugar. Hotelltilbud for 1.290 kroner inkludert nettrabatt, 20. til 22. februar med firesengslugar ut, ingen lugar på retur.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer