De billigste charteravgangene til London i høst

Problemet med charterflyene er at de ikke er særlig fleksible på avreisedager og tidspunkt.

Publisert

Charter er billig og bra hvis det passer inn i tidsplanen din.

Charterfly

I høst er det bare Saga og Ving som flyr med charter til London. De benytter Premiair fra Oslo Lufthavn Gardermoen to ganger i uken, henholdsvis på torsdager og søndager. Det betyr at du kan reise på langweekend fra torsdag til søndag eller på miniuke fra søndag til torsdag. Et billig alternativ for deg som ikke trenger å være mer fleksibel på avreisedagene. Her er prisene vi har hentet inn fra Ving og Saga:

Restplasser på charterflyene

Hos charteroperatørene vil det alltid dukke opp restplasser, nettopp som vi ser på avreisen den 24/9. Har du mulighet til å reise på denne datoen og vil være borte en miniuke, fra søndag til torsdag er dette definitivt et godt tilbud! Premiair flyr til Luton. Utover høsten er den laveste katalogførte prisen til Ving 1.695,-. Sagas laveste pris er 1.995,-. Satser du på en charterløsning vil det nok lønne seg for deg å vente til litt nærmere avreisen før du bestiller. Prisene kan fort gå ned mot 1.000-lappen hvis det fortsatt er mange ledige plasser kort tid før avreisen. Ving og Saga har også, i likhet med Star Tour, svært gode tilbud på pakker med fly og hotell hvis du ikke ordner dette på egen hånd! God shoppingtur!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer