De billigste charterturene

Vi har pusset opp restplassoversikten. Nå kan du finne frem til de billigste reisene døgnet rundt.

Publisert

Sør-Norge drukner i brunt flomvann, og mange har ikke sett solen på ukevis. Det er riktignok penere lenger nord, men der er til gjengjeld mørketiden snart på sitt aller svarteste. Kanskje er dette den aller beste tiden å reise sydover. Til lengre dager, varmere vann og blå himmel. DinSide hjelper deg i jakten på de billigste reisene.

Alle på ett brett

Vil du reise i siste liten er du antakeligvis mer opptatt av tidspunkt og pris, enn av hvilket selskap du reiser med. Derfor samler vi alle de store charteroperatørenes tilbud på ett brett og gir deg sjansen til å velge – nettopp ut fra pris og tidspunkt. Her finner du Star Tour, Ving, Saga og Apollo. Du finner også reiser med Detur og Langley av de mindre operatørene. I tillegg har vi med reiser fra enkelte flyplasser i Sverige og Danmark. Uvalget er enkelt og greit gjort på basis av hvilke operatører som gir oss adgang til oppdaterte tilbud på nett. På forsiden av DinSide Reise finner du også til enhver tid den aller billigste reisen fra Norge.

Når, hvor, hvor mye

Du kan lete frem aktuelle tilbud ut fra følgende kriterier:Avreise: Du velger om du vil ha en liste med oversikt over tilbud kun fra én bestemt flyplass, eller alle flyplassene. Du kan også velge om du vil at reiser fra utlandet skal være med.Reisemål: Har du spesielle ønsker, kan du spesifisere søket ut fra reisemål.Pris eller avreisedato: Her sorteres tilbudene med billigste reise eller første dato øverst

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer