De billigste charterturene

De billigste av de billige og de billigste av de beste. Vi har lett oss fram til vinterens billigste charterreiser for deg som er opptatt av prislappen.

Publisert
Sist oppdatert

For noen er pris det viktigste og det eneste kriteriet når solferien velges, og for andre teller komfort mest, mens pris kommer som en god nummer to. Vi har lett oss fram til de aller billigste charterreisene som er ledige i skrivende stund, og de billigste reisene med innkvartering på femstjerners hotell.

De billigste av de billige

Er pris eneste kriterium for en sydenreise, har du mye å velge i. Spørsmålet er jo da bare hvor høyt i pris du vil gå. Men du kan ikke være kresen om du er ute etter de aller billigste reisene. De rimeligste turnene er med "bosted uspesifisert", men har du ikke større krav enn det, kan du få en uke i desember for under 2.000 kroner. Som du vil se av listen, kan du faktisk også få en uke på trestjerners hotell for rett over 2.000 kroner.

De billigste månedene er desember og januar.

>> Klikk her for å se de billigste av de billige

De billigste av de beste

Velger du riktig tid og sted, kan du faktisk få en uke på et femstjerners hotell for helt ned i 3.645 kroner. Det billigste femstjernersoppholdet vi fant, var en uke på Hotell Palm Marina, Sousse - Tunisia, med avreise i januar. Til sammenlikning: Den absolutt dyreste uken på et femstjerners hotell i charterselskapregi, er på Gran Meliá Bahia del Duque på Playa de Las Americas på Tenerife. Her koster det 24.545 kroner for sju dager, med avreise fra Trondheim.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer