De billigste golfklubbene

La tusenlappene fly til golfmedlemskap, eller velg den økonomiske varianten. Her er prisene.

Publisert
Sist oppdatert

Enhver med ønske om å bruke fritiden på de stadig ekspanderende arealer av kortklippet, grønt gress og lokkende hull, må skaffe seg et grønt kort. For å få dette må du ta kurs og være medlem av en golfklubb. Og er du litt forsiktig i pengeveien, gjelder det å velge riktig klubb - prisene varierer fra 500 kroner til 8.200 kroner i årsavgift. I tillegg må du i de mest ekstreme tilfellene betale fem- og sekssifrede beløp for aksjer eller lignende som gir medlemskap og spillerett. Hos eksklusive Oustøen CC utenfor Oslo omsettes for eksempel de sjeldne familieandelene for drøye 200.000 kroner. I tillegg kommer kostbar innmelding og høy årsavgift.

For de med mer ordinær økonomi kan det derfor være lurt å sjekke prisene før klubb velges. Merk også at greenfeepris varierer stort, fra like under 1.000 kroner, ned i 50 kroner, og selvsagt gratis for medlemmer.

Skroll ned for mer.

Nesten 150 klubber

Golfbanene er ikke likelig fordelt i vårt langstrakte land. Konsentrasjonen på det sentrale østlandsområdet er stor, og Oslo/Akershus har desidert flest klubber. Kystområdene i sør og vest kommer sterkt, mens det i nord kun er et fåtall klubber å velge i. Men stort utvalg betyr ikke nødvendigvis lave priser. Vi har studert prisinformasjonen fra nær 150 klubber landet rundt, og de billigste ligger ikke på det sentrale Østlandet - det gjør imidlertid de dyreste.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer