De dansende knivers hjem

Et besøk på en teppanyakirestauranten Benihana byr også på en restaurantopplevelse litt utenom det vanlige. Også her står matlagingen i fokus. Gjestene sitter rundt det karakteristiske teppan-bordet: et bord med innebygget grillplate.

Publisert
Sist oppdatert
På Benihana får du en egen kokk som kutter, kaster og griller maten på bordet ditt.
På Benihana får du en egen kokk som kutter, kaster og griller maten på bordet ditt. Vis mer


En viktig del av teppanyaki-måltidet å se kokken tilberede maten - og her kan vi virkelig snakke om kokkekunst. I rekordfart, og med imponerende eleganse og kontroll, kuttes og grilles grønnsaker, kjøtt eller fisk. Knivene flyr høyt, men lander alltid trygt der de skal - i kokkens hånd.

Benihana er ikke av de aller billigste London-restaurantene, men heller ikke av de dyreste. For en middags-meny betaler du fra 200 kroner, men da får du til gjengjeld minst fem retter. Du kan også plukke fra à la carte menyen - som blant annet har få, men spennende sushibiter - men dette viser seg ofte å bli ganske dyrt.

Benihana ligger i 37 Sackford Street (Piccadilly Circus tube) og det lønner seg å bestille bord i forveien om du vil sitte på orkesterplass rundt grillen. Tlf: +44 (0)20 7494 2525.

Ekstern lenke:
www.benihana.co.uk

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer