Kansellerte:

- De er skikkelig knust

Håndballaget sparte i to år for å dra på turnering, men kom seg ikke lenger enn til Gardermoen. - De har nesten blitt vant til å bli skuffa.

FREMDELES OPTIMISTER: Jentelaget og lagledelsen på Gardermoen. Foto: Privat
FREMDELES OPTIMISTER: Jentelaget og lagledelsen på Gardermoen. Foto: Privat Vis mer
Publisert

J2007 på håndballaget Hinna hadde gledet seg til å dra på Granollers cup i Barcelona. De sparte i to år, og gjennomførte en rekke dugnader.

Flaskeinnsamling, søppelplukking på McDonald's og ansiktsmaling på barn var blant det jentene gjorde for å samle inn penger for å kunne dra på turneringen.

Turen har vært planlagt i to år. De håpet at de skulle dra i fjor, men måtte sette det på vent på grunn av corona. Det positive var at de fikk samlet inn enda mer penger.

Turneringen begynte i onsdag 29. juni, og jentene skulle egentlig være framme dagen før. Grunnet kanselleringer ble billettene deres booket om til dagen turneringen startet.

Turneringen ble aldri noe av for jentelaget.

Flere kanselleringer

Oppmann for laget, Anett Veen Tjelta, tar Dagbladet gjennom hendelsesforløpet.

Onsdag var spillerne og lagledelsen framme på Sola lufthavn klokka 07:30. Flyet deres til København skulle gå 09:50, men etter å ha gått gjennom sikkerhetskontrollen, kom den nedslående beskjeden.

- Vi fikk vite at dette flyet også ble kansellert, men vi fikk heldigvis booket om fly til Oslo klokka 12:15, og fikk beskjed om at vi måtte sove en natt på Gardermoen, sier Tjelta i telefon til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.