De fem beste

TEST: Vi sjekker pris og brukervennlighet hos ti hotellbookingtjenester. Vi valgte oss London på Valentines-dagen den 14. februar og ba om et rom med dobbeltseng for en natt. Vi vurder pris og brukervennlighet.

Publisert
Sist oppdatert

Venere.com

Lekkert, kjapt og billig, det er Venere.com Siden er det fresheste designet av alle 10 tjenestene i Se & Hørs test. Når vi søker etter London-hoteller får vi hele opp 185 hoteller rangert etter pris. Prisen starter på 29 pund, vel 350 kroner, og ved utgangen av bestillingen kommer det ikke opp en skjult avgift. Det tar fem klikk fra du får opp søkeresultatene til bestillingen er klar. Kanskje fordi siden er superlett å finne frem på.

Hotellene som kommer opp er kjapt beskrevet og er kanskje ikke helt korrekte, med inntrykket justeres av brukervurderinger. Forholdet mellom Veneres.coms beskrivelse og de faktiske forholdene er ett av kriteriene som brukerne vurderer, og ifølge karakterboka er de ikke nådige når de mener at det er uoverenstemmelser.

Venere.com er et italiensk selskap som tilbyr booking av hoteller, leiligheter og bed & breakfasts over hele jorda. Selskapet opplyser at de har 12.000 objekter i sine databaser.

Tilbyr: Booking av hotellrom og leie av ferieleiligheter over hele jorda.Navigasjon: Grundige presentasjoner av hotellene.Pris: 350 kronerDu sparer: Du sparer 242 kroner, 40 prosent, i forhold til å ringe hotellet direkte.Karakter: 6Nett: Venere

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer