De fem verste

TEST: Store løfter med lite hold. Bestillingsskjemaer som ikke lar seg manøvrere og null informasjonsverdi, trekker ned i DinSides test av hotellbookingtjenester.

Publisert
Sist oppdatert

PlacesToStay.com

På Placestostay.com kan du søke over hele verden etter overnatting etter preferanser. Vi fikk opp 25 hoteller fra 40 pund, tilsvarende 452 kroner og helt opp til 88 pund, tilsvarende 1029 kroner. Vi knallet følgelig til på Blair Victoria Hotel hvor det var lagt ut et vintertilbud pålydende 15 prosent. Da vi booket hotellrom via hotellets eget nettsted, fikk vi det samme rommet på den samme datoen til 43 pund, altså 503 kroner. Løftene om store rabatter kom ikke oss til gode.

Tilbyr: Rabattert overnatting i hoteller på resorts, bungalows og leiligheter over hele verden. Omfattende database. Kundeservice på norsk.Navigasjon: Grundige presentasjoner av hotellene.Pris: 468 kronerDu sparer: Du sparer 35 kroner på å velge PlacesToStay.com i forhold til å booke via hotellets nettstedKarakter: 4Nett: PlacesToStay

LondonTown.com

LondonTown.com er et nettsted som promotorer attraksjoner, evenementer og aktiviteter i den britiske hovedstaden. De lover herlige rabatter på opptil 70 prosent og at dersom du finner et gunstigere hotell så får du fire ganger prisdifferansen tilbake. Ettersom det er mulig å søke etter hoteller bydelsvis, valgte vi oss London sentrum, og her vi kom LondonTown.com opp med 12 hoteller fra 42 pund, tilsvarende fra 474 kroner til 1.848 kroner. Vi valgte oss det rimeligste, Hampstead Britannia Hotel, og bestilte. Vel fremme i bestillingsskjemaet ble det lagt på sju pund, tilsvarende 82 kroner, i moms. Da vi ringte hotellet direkte viser det seg at hotellet koster 55 pund tilsvarende 643 kroner. 70 prosent rabatt i forhold til standardpris, er dermed bare bløff og etter denne prisundersøkelsen ville vi sittet igjen med garantipenger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer