De feteste hotellene

Vegas' neonglitrende hotellfasader er byens fremste landemerker.

Kveldsstemning ved MGM Grand. Foto: MGM Grand Foto: MGM Grand
Kveldsstemning ved MGM Grand. Foto: MGM Grand Foto: MGM Grand Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

MGM-hotellene i Las Vegas er noen av de mest spektakulært utseende i byen, og også noen av de du vil kjenne igjen fra flest bilder.

MGM Grand

I 2004 havnet vegashotellet MGM Grand på toppen av Forbes liste over de dyreste hotellrommene. Inne i hotellet ligger en seksjon som har navnet The Mansion. Den består av 29 villaer som normalt er reservert for hotellets viktigste kunder og de største gamblerne. Det aller siste på MGM Grand er imidlertid toetasjes boenheter med en, to eller tre soverom. De kalles Skylofts. Her kan du bo fra 800 til 10.000 dollar per natt.

Ekstern lenke:

 • MGM Grand
 • Skylofts
 • Mer om MGM Grand og andre dyre hoteller.

  Bellagio

  Dette klassiske hotellet er mellom annet kjent for den gedigne fontenen som shower i både høyde og bredde på utsiden hvert 30. minutt. Innvendig åpnet hotellet i fjor 928 nye rom, samt utvidet spa-avdeling. Bellagio er medlem av The Leading Hotels of the World. Du kan få rom helt ned i 199 dollar på spesialtilbud.

  Ekstern lenke:

 • Bellagio
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer