De fineste feriehyttene

Hvorfor bruke millioner på å kjøpe sommerhytte når du kan leie en?

Publisert
Sist oppdatert

Snart er skoleferien i gang, og langs kysten venter hyttene på å få besøk.

Er du ikke en av de heldige som har en egen sommerhytte?

Det koster ikke lite å få kjøpt seg en hytte ved sjøen i dag. Det skal godt gjøres å finne en hytte ved kysten i Sør-Norge til under millionen, og koster den såpass lite, så er det ikke store hytta eller høye standarden det er snakk om.

Og hvor mye får man egentlig brukt en sommerhytte her i Norge? Ikke SÅ mye.

Derfor kan du kanskje like godt leie en hytte en uke eller to i stedet.

Likevel lyst på en hytte ved sjøen? Her kan du kjøpe landets billigste strandlinje

Vi lette på finn.no og fant frem noen av de flotteste hytteeiendommene ved kysten av Sør-Norge som er til leie i sommer. Prisene er kanskje litt stive, men disse hyttene har gjerne mange sengeplasser, og egen strandlinje og brygge, så klart.

Koselig, og rett ved sjøen. Foto: Stranna Eiendom
Koselig, og rett ved sjøen. Foto: Stranna Eiendom Vis mer


Hytte ved Sagesund, Tvedestrand

Denne hytta ligger lunt til i en vik. Den har egen brygge og det hører til en 15 fots båt med påhengsmotor. Badestrand ligger 200 meter fra huset. Hytta har bad/dusj, vaskerom, TV og oppvaskmaskin. Boarealet er på 110 kvm, og det er ti sengeplasser i hytta.
Pris: 13.000 kr per uke

Se annonsen her

Hytte med barnevennlig badestrand. Foto: Privat
Hytte med barnevennlig badestrand. Foto: Privat Vis mer


Sørlandshytte ved Mandal

Hytta ligger innerst i en bukt med egen strandlinje og store bryggearealer. Mandal- og Søgneskjærgården ligger rett utenfor hyttedøra. Hytta inneholder fire soverom med til sammen åtte sengeplasser, separat toalett med vannklosett, bad med dusj, hems og ei stor stue med kjøkken. Kjøkken med oppvaskmaskin, to kjøleskap med fryseboks. Det er også vaskemaskin og tørketrommel på hytta. Parkeringsplass ca 150 m fra hytta. 13 fots landstedsbåt medfølger. Dyr og røyk tillates ikke. Ledig i uke 26.
Pris: 10.000 kr per uke

Se annonsen her

En sørlandsperle utenfor Lillesand. Foto: Privat
En sørlandsperle utenfor Lillesand. Foto: Privat Vis mer


Sørlandsidyll på Åkerøya, Lillesand

Dette sjarmerende sørlandshuset ligger på Åkerøya utenfor Lillesand. Hytta er 70 kvm stor, og har tre soverom. Hytta har strøm og innlagt vann, og er ellers fullt utstyrt. En ny 14-fots pioneer med 15 hk følger med. Hytta har egen steinbrygge og flott utsikt både utover havet, og inn mot Blindleia. Hytta ligger fem minutters båttur fra parkeringsplass. Hytta er allerede utleid uke 27, 28 og 30.
Pris: 18-20.000 kr per uke

Se annonsen her

Hytte med vidt havutsyn på Spjærøy. Foto: Privat
Hytte med vidt havutsyn på Spjærøy. Foto: Privat Vis mer


Hytte med panoramautsikt på Spjærøy, Hvaler

Denne hytta ligger flott og usjenert til på Holmetangen på Spjærøy med panoramautsikt over havet, og sol fra morgen til kveld. Hyttas 125 kvm er nyrestaurerte, og det er 14 sengeplasser. Hytta har innlagt kaldt og varmt vann, fullt utstyrt kjøkken, og stort bad med dusj. En 12-fots Summer Fun med Yamaha 15 hk og rattstyring kan leies mot et tillegg i leien på 2.000 kroner per uke.
Pris: 14.000 kr per uke

Se annonsen her

Flott beliggenhet rett ved sjøen. Foto: Privat
Flott beliggenhet rett ved sjøen. Foto: Privat Vis mer


Usjenert hytte med strandlinje, Grimstad

Hytta består av to enheter som er knyttet sammen med en utendørs svalgang. Den ligger flott til med egen strandlinje på 93 meter, og en 90 kvm stor brygge. Sol hele dagen. Innlagt strøm og vann, og to kjøkken, og to bad med varmekabler. Passer ypperlig for to familier som vil feriere sammen. For båtvante er 14-fotsjolle med 15 hk mulig å leie.
Pris: 10.000 til 16.700 kr per uke

Se annonsen her

Idyll i havgapet. Foto: Privat
Idyll i havgapet. Foto: Privat Vis mer


Hytte på Homborøya, utenfor Grimstad

Hytte med panoramautsikt og egen sandstrand og brygge. Hytta er på cirka 80 kvm, har tre soverom og åtte sengeplasser. Det er innlagt strøm og vann i hytta. Med hytta følger en båt, en GH 14 med 9,9/15 hk Yamaha. Båtplass ved Homborsund brygge og ved hytta. 5-10 minutters båttur til hytta fra Homborsund brygge.
Pris: 15.000 til 19.500 kr per uke

Se annonsen her


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer