De forskjellige passasjene

Enten har du et dødsønske, eller så er har du alvorlig trang til å oppleve adrenalinkick hvis du melder deg på et halvmaraton med disse stedsnavnene.

Publisert
Sist oppdatert

"Lake Panic"

Når løperne passerer golfbanen kommer de opp mot veggen av Lake Panic. Demningen har fått navnet ettersom den i 1981 holdt på å kollapse under et tungt regnvær. Dammen fylte seg til bristepunktet, og parkvesenet var på grensen til å få panikk da de innså alvoret hvis demningen gav etter. Dammen er nemlig et svært populært sted for en rekke dyr å ta en dukkert og drikke vann. Blandt disse er de enorme og farlige flodhestene. Flodhester er det dyret som dreper fleste mennesker i Afrika hvert år.

"Buck killed by ball, big fright from lion stream"

Rett etter vannstasjon nummer to møter løperne igjen golfbanen for en kort periode. Da passerer de et stred som på norsk altså kalles "bukk drept av ball, stor frykt for løve stredet." Navnet fikk det da en lokal skukuza-innbygger var på golfbanen for å kose seg med en runde. Da golferen slo ut fra "tee" og ned langs "fairway" på golfbanen, kom han i skade å treffe en impala rett i hodet. Impalaen døde momentant. Dette bød ikke på noen stor hodebry for spilleren, som bare konstaterte at bukken var død og gikk videre for å fullføre runden sin.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer