De gir deg verdens beste opplevelser ...

... men det er ikke gratis. Her er de beste turarrangørene.

På eventyr med Wildland - som skal være beste altomfattende reisearrangør. Foto: Wildland
På eventyr med Wildland - som skal være beste altomfattende reisearrangør. Foto: Wildland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

National Geographic Adventurer har kåret de beste reiseselskapene for opplevelsesreiser: Fra safariselskaper til luksusreisearrangører, havopplevelser og sykling, vandring, elveopplevelser og landspesialister.

Det anerkjente magasinet har gått 248 reiseselskaper i sømmene, vurdert og karaktersatt selskapene, for å finne de som utmerker seg som de beste valgene i sine nisjer.

Her kan du se reiseselskapene som National Geographic Adventurer har kåret til de beste innenfor sine kategorier: alt-mulig, sykling, vandring, elv+hav, safari og luksus.

Det er selvsagt ikke slik at det kun er ett selskap som duger innenfor de ulike nisjene. Du kan se hele listen og karakterene hos National Geographic Adventurer på nett.

Safari

Mark Thornton Safaris er verdens beste safariselskap, skal vi tro National Geographic Adventurers kåring. Grunnleggeren Mark Thornton leder personlig alle turene selv. Tanzania er destinasjonen, og plassene er begrensede. Ifølge nettsidene til dette selskapet, er alle safariturene private og lagt opp individuelt etter den/de reisendes behov, interesser og budsjett.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer