De laveste gebyrene

Her er våre tips for hvordan du slipper billigst unna handel av flybilletter hos selskapene som benytter nettoprising.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

  1. Nettbyråene tar som regel lavere priser enn konvensjonelle reisebyråer.
  2. Hos aktører der du har mulighet til å bestille på nett, er dette som regel billigere enn ved å bestille over telefon eller e-post.
  3. Noen aktører har høyere gebyrer jo lenger du reiser, eller jo mer billetten koster. Skal du reise langt og dyrt, bør du være ekstra oppmerksom på bestillingsgebyrene.
  4. Noen tilbyr samme gebyr uansett hvor mange som bestiller sammen. Mye å spare med flere på tur.
  5. Ved bestilling av pakketurer der mer enn flyreisen er inkludert, kan du hos noen slippe unna disse gebyrene.
  6. Selv om du nå får tips om hvor gebyrene er lavest, kan dette endre seg innen kort tid. Bransjefolk mener det vil ta noen måneder før alle har funnet frem til de "riktige" prisene på bestilling av nettoprisede billetter.
  7. Mange bedrifter har egne avtaler med byråer. Da kan gebyrene være lavere, selv om du som regel må forholde deg til tilbud tilpasset tjenestereisende. (Se eksempel nedenfor.) Merk for øvrig at forretningsreisende som bestiller direkte hos SAS-gruppen, betaler mer enn privatreisende samme sted.

Lavpriskonsept for bedrifter

Selskapet In2 er et av flere som tilbyr løsninger skreddersydd for bedriftsmarkedet. De satser på en lukket løsning for bedrifter, der gebyret er på kun 45 kroner per bestilling. Om du arbeider i en bedrift med en slik eller lignende avtaler, og finner reiser som passer deg her, slipper du altså med gebyr som er lavere enn hos aktørene i vår oversikt. I noen tilfeller får du i tillegg nyte godt av spesialpriser tilgjengelig kun for kunder i store konsern.

Tilbake til innledningen

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer