De mest besøkte nettsidene

Her er de ti mest besøkte nettsidene på flyet.

NY TREND I LUFTA: - Vi har lenge sett at det nærmest har blitt en trend blant våre reisende å oppdatere Facebook-statusen sin med at de surfer med Norwegian på 30.000 fot og legge ut Twitter-melding om det samme, sier Lasse Sandaker-Nielsen, kommunikasjonsrådgiver i Norwegian. Foto: Skjermdump: Facebook, Foto: Per Ervland
NY TREND I LUFTA: - Vi har lenge sett at det nærmest har blitt en trend blant våre reisende å oppdatere Facebook-statusen sin med at de surfer med Norwegian på 30.000 fot og legge ut Twitter-melding om det samme, sier Lasse Sandaker-Nielsen, kommunikasjonsrådgiver i Norwegian. Foto: Skjermdump: Facebook, Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvilke nettsider leser vi egentlig når vi er i luften? DinSide har fått en liste over Norwegians surfestatistikk for hele året.

At sosiale medier havnet høyt på listen, kommer kanskje ikke som et sjokk for noen, ettersom folk er glade i å fortelle at de flyr og er på Internett samtidig.

Oppdaterte Facebook-status i lufta

Akkurat det gjorde også statsminister Jens Stoltenberg 15. juni i år.

– Sitter på Norwegianfly med Bjørn Kjos på vei til Værnes. Flott å kunne twitre fra lufta, tvitret Stoltenberg.

Litt senere oppdaterte statsministeren Facebook-statusen sin med bilde av seg selv og Norwegians Bjørn Kjos, under bildetittelen "Rundtur i Trøndelag". (Se bildet øverst i artikkelen)

Se hele topp ti-listen her:

– En trend

– Vi er ikke overrasket over at Facebook ligger på topp og at Twitter også er inne på topp 10. Vi har lenge sett at det nærmest har blitt en trend blant våre reisende å oppdatere Facebook-statusen sin med at de surfer med Norwegian på 30.000 fot og legge ut Twitter-melding om det samme. Ellers speiler nok nettbruken i lufta den på bakken, med en blanding av underholdning på YouTube, søk på Google og nyheter på Dagbladet og VG, sier Lasse Sandaker-Nielsen, kommunikasjonsrådgiver i Norwegian, til DinSide.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer