De mest fengende reisesakene

Det er Norge, storby, strandliv og sex som fenger leserne mest.

Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke få artikler reiseredaksjonen i DinSide har publisert i løpet av 2007. Noen blir selvsagt mer lest enn andre, og det forteller oss hva slags saker vi bør skrive for å gi dere lesere det dere er ute etter når dere besøker DinSide Reise.

Nå er det heldigvis ikke slik at vi bare skriver saker som er klikkvinnere, for da hadde det blitt vel mye bikinispesialer, naturistartikler og annet som vekker kikkeren i den gjengse leser. Men, ikke overraskende, er årets mest leste sak nettopp en slik kikkersak.

Laurens og Rineke står for den daglige driften av swingersklubben i Holland. Foto: www.fun4two.nl
Laurens og Rineke står for den daglige driften av swingersklubben i Holland. Foto: www.fun4two.nl Vis mer


Nakenhet swinger!

I mars skrev vi nemlig en reisereportasje fra en swingersklubb i Holland. Den vekket virkelig kikkerne i dere lesere. Det var svært mange som klikket seg inn for å lese denne saken i løpet av året. Godt lest ble også saken om dyreverndemonstrantene som løper nakne for oksene.

En annen klikkvinner var sommerens store nyhet om at noen nettsider legger ut bilder av særdeles lettkledde og berusede norske jenter på sydenferie. Flere hundre tusen lesere klikket seg inn for å lese denne saken om hvordan de kanskje ikke SÅ morsomme ferieminnene ble lagt ut så alle kunne se dem på nettet. Fikk du ikke med deg denne saken? Les den her.

Men det er ikke bare de litt vågale sakene som leses godt. Karnevalssaker er alltid populære, noe som selvsagt har sammenheng med fargerike bilder (mange av vakre damer i minimale kostymer). Reisereportasjen fra karnevalet i Olinda i Brasil var en slager, og en av årets ti mest leste saker.

Gi meg en quiz!

Norge, vårt Norge. Ingen tvil om at vi bor i et vakkert land. Foto: Ranveig
Norge, vårt Norge. Ingen tvil om at vi bor i et vakkert land. Foto: Ranveig Vis mer
Foto: Simona Dumitru
Foto: Simona Dumitru Vis mer


Testene våre er alltid populære, og særlig testene der leserne våre kan bryne geografikunnskapene sine, eller teste hva de kan om Norge eller noen av verdens største turistattraksjoner. Testen Hvilken storby er det bilde av? var populær. Det var også testen Geografisk fleip eller fakta. Og litt mindre seriøs var nok testen om de fæleste stedsnavnene, men den gikk som hakka møkk, den også.

Heia Norge

En annen populær test var testen om norsk natur. Og Norge fenger mange av leserne våre. Saken der vi viser Norge i fugleperspektiv ble også godt lest.

Sol og sommer

Vi nordmenn er så opptatt av sol og varme at man noen ganger kan lure på hvorfor vi ikke har flyttet til Middelhavet, alle sammen. DinSide Reise skriver stadig vekk om solferier, vakre strender og billige sydenturer. Sistnevnte har vi i disse miljøtider begynt å få en del pepper for, men når leserne vil lese om det, skriver vi det. Og så får vi tro at enhver tar ansvar for sitt eget co2-fotavtrykk.

Vel, saken om lesernes skrekkhistorier fra stranda fikk mange til å le i juli. Og det var også interessant å ta Den store bikinitesten. Litt på kanten, men det handler jo om strandliv - Regler på nudiststranda var det mange som ville lære seg. Og klarer du å se hvilke strender det er bilder av i denne testen?

Har du noen meninger om DinSide Reise og hva vi bør skrive om i 2008? Skriv i debattforumet under, eller send oss en e-post på reise@dinside.no.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer