De mest irriterende flypassasjerene

Snorker sidemannen? Det skal et rolig sinn til for ikke å la seg irritere av det. Foto: Colourbox
Snorker sidemannen? Det skal et rolig sinn til for ikke å la seg irritere av det. Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lunta er kortere for de aller fleste av oss når vi stues sammen med et par-trehundre andre passasjerer inne i et flyskrog som kan tilby oss mindre enn en kvadratmeters boltreplass hver.

Det skal ikke så mye til for å irritere når vi er stuet inn på denne måten, og vet at vi må sitte slik de nærmeste timene - ja, det kan være snakk om så mye som elleve timer, hvis ikke mer!

Vi leser stadig om forskjellige "episoder" der enkelte passasjerer får diverse utbrudd som skaper baluba ombord. Vi kan for eksempel nevne trønderen som for noen år siden måtte bindes fast til flysetet fordi han var så full. Nylig endte det med oppsigelse for en norsk skipsoffiser som gikk amok på et KLM-fly på vei til Kuala Lumpur. Og en krakilsk amerikansk dame måtte tapes fast til flystolen, mens flyet nødlandet for å bli kvitt henne. Han var ikke like utagerende, men en passasjer ombord et australsk fly ble faktisk arrestert etter at han nektet å skru av laptopen før landing.

Flyturen fra helvete

Skrikerunger ombord

Barn på fly er et kapittel for seg. Det blir alltid hissig debatt blant våre lesere hver gang det er snakk om barn ombord. De aller fleste barn oppfører seg faktisk ok ombord, men det finnes selvsagt unntak, som den hylende treåringen som ble kastet av flyet fordi han nektet å ha på seg sikkerhetsbelte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer