De minst populære turistene

Våre venner fra øst er visst ikke de morsomste å dele feriestedet med.

Det er ikke bare bare å dele feriestedet med andre... Foto: Gisela Royo
Det er ikke bare bare å dele feriestedet med andre... Foto: Gisela Royo Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det mente i hvert fall briter som skulle stemme på hvilken nasjonalitet de helst ikke ville dele ferierersortet med på nettsiden Real Holiday Reports, skriver Daily Mail.

Tidligere har tyskere vært regnet som de mest irriterende turistene, særlig på grunn av deres uvane med å reservere solsenger kvelden i forveien.

Nå har russere overtatt plassen.

Gjemmer solsengen på rommet

Ifølge britene som svarte på undersøkelsen, oppfatter de russerne som ufine ved matbordet, frekke og brautende, og nevner også at de har veldig dårlig klessmak. I tillegg har visst russere for vane å gjemme solsengen inn på hotellrommet, slik at ingen andre kan kapre plassen ved bassenget.

Andre ting ved russerne som irriterer er at de spiser omtrent alt på buffeten, og gjerne hamstrer og tar med seg masse mat. De krever full oppmerksomhet fra hotellbetjeningen, og vil veldig gjerne vise rikdommen sin. Raping og banning, dytting og sniking i køer er også oppførsel som er typisk for russere, ifølge denne undersøkelsen.

- For å være ærlig forventet vi å få høre de samme gamle historiene om tyskerne da vi ba folk svare på denne undersøkelsen. Til vår store overraskelse var det russerne det kom inn mest klager på, sa ferieeksperten Gary Hewitt hos Real Holiday Reports til Daily Mail.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.