De råeste suvenirene ...

Noen kommer hjem med keramikkfat, tekrus og gullsmykker. Andre tar suvenirshoppingen et skritt lenger.

Publisert
Sist oppdatert

I de fleste land kan du finne spesielle suvenirer som av mange vil bli ansett som over kanten hva gjelder ærbarhet. Hvem har ikke sett postkort fra Ibiza med morsomme nærbilder av kvinnekroppen, eller bilder av greske guder med utstyr som sendt fra himmelen? Men det finnes mye, mye mer: Her er noen av på-kanten-suvenirene du kan ta med deg hjem fra ferie - fra de uskyldige og snille - til de langt mer grovhugde. Advarsel utstedes - det noen finner morsomt, vil andre finne helt forkastelig. Se videre på eget ansvar.

 • Se noen av de skrullete sakene du kan få kjøpt som suvenirer
 • Ikke som andre flyselskap ...

  Hooters Air er et flyselskap vi tidligere har nevnt i forbindelse med deres egenartede tilnærming til kundebehandling og betjening i luften. Nå følger selskapet opp imaget med et utvalg spesielle suvenirer som også kan bestilles om bord.

  Selvsagt har selskapet sin Hooterskalender med snertne bikinijenter i front. Kjøper du den av året koster den 75 kroner. Men syns du damer fra i fjor eller året før er like kjekke, får du disse variantene helt ned i 16 kroner. Mer håndfast grep om damene kan du få ved å satse på selskapets egne nøkkelringer eller flaskeåpnere. Her utgjør flybransjens svar på panserdamer en viktig del av dekoren.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer