De råeste suvenirene ...

Noen kommer hjem med keramikkfat, tekrus og gullsmykker. Andre tar suvenirshoppingen et skritt lenger.

Publisert
Sist oppdatert
Unik øljekk fra Hooters.
Unik øljekk fra Hooters. Vis mer


I de fleste land kan du finne spesielle suvenirer som av mange vil bli ansett som over kanten hva gjelder ærbarhet. Hvem har ikke sett postkort fra Ibiza med morsomme nærbilder av kvinnekroppen, eller bilder av greske guder med utstyr som sendt fra himmelen? Men det finnes mye, mye mer: Her er noen av på-kanten-suvenirene du kan ta med deg hjem fra ferie - fra de uskyldige og snille - til de langt mer grovhugde. Advarsel utstedes - det noen finner morsomt, vil andre finne helt forkastelig. Se videre på eget ansvar.

 • Se noen av de skrullete sakene du kan få kjøpt som suvenirer
 • Ikke som andre flyselskap ...

  Hooters Air er et flyselskap vi tidligere har nevnt i forbindelse med deres egenartede tilnærming til kundebehandling og betjening i luften. Nå følger selskapet opp imaget med et utvalg spesielle suvenirer som også kan bestilles om bord.

  Selvsagt har selskapet sin Hooterskalender med snertne bikinijenter i front. Kjøper du den av året koster den 75 kroner. Men syns du damer fra i fjor eller året før er like kjekke, får du disse variantene helt ned i 16 kroner. Mer håndfast grep om damene kan du få ved å satse på selskapets egne nøkkelringer eller flaskeåpnere. Her utgjør flybransjens svar på panserdamer en viktig del av dekoren.

  (Mer om Hooters i Pirrende flypupper og Hooters vokser.)

  Harryflyene fra Hooters er forøvrig ikke de eneste som satser på lettkledte kalenderdamer som lokkemiddel. Flyplassen Frankfurt Hahn utga i år sin egen lettkledte kalender med kvinnelige ansatte ved flyplassen som motiver. Forøvrig kom det fra samme flyplass året før en maskulin kalenderutgave basert på samme idé.

  Museumspresanger

  Erotikkmuseer er fine jaktmarker for den som ønsker seg på-kanten-suvenirer. Her er russiske dukker med voksen dekor fra The Erotic Museum i Hollywood. Prisen ligger i underkant av 600 kroner.
  Erotikkmuseer er fine jaktmarker for den som ønsker seg på-kanten-suvenirer. Her er russiske dukker med voksen dekor fra The Erotic Museum i Hollywood. Prisen ligger i underkant av 600 kroner. Vis mer


  Museer har ofte fine gavebutikker med kvalitetsprodukter velegnet for gaver. Produktene du finner i flere av verdens erotikk-museer er nok imidlertid mest egnet for eget bruk. I museumsbutikken hos The Erotic Museum i Los Angeles er det for eksempel et rikholdig utvalg av erotisk ladede suvenirer. Vi faller for de lubne russiske dukkene (bildet) med svært så voksen dekor. Dessuten er Mr P. en svært sjarmerende nøkkelring som også egner seg i gavepakke til noen med sans for humor.

  Erotikk og fruktbarhet har preget kunst gjennom tusener av år. En av de mest berømte fruktbarhetsfigurene er 25.000 år gamle Venus fra Willendorf. Selv med sine små 11 centimeters lengde rager hun høyt i samlingene hos Naturhistorisk museum i Wien - et museum som også har en egen museumsbutikk med kopier og bilder av museets gjenstander.

 • Se noen av de skrullete sakene du kan få kjøpt som suvenirer
 • Tredimensjonal postkortkunst med erotisk tilsnitt vekker munterhet hos forbipasserende i den tyske hovedstaden.
  Tredimensjonal postkortkunst med erotisk tilsnitt vekker munterhet hos forbipasserende i den tyske hovedstaden. Vis mer


  Postkort og annen moro

  DinSides reiseredaksjon var nylig på tur til Berlin. På gatene i den tyske hovedstaden forundret vi oss oversmå grupper av menn som stopper opp for å studere noen merkelige postkort i stativer utenfor butikker og kiosker. Hva i alle dager var så spesielt med disse postkortene? Jo, de er faktisk små tittebokser der to kikkhull med lett forskjøvne bilder bak skaper tredimensjonal effekt. Og hva er avbildet? Jo, enten noen vovede kvinner uten tøy, eller like gjerne en vovet mann i bare nettoen. Alt i sepiabrunt og eldet fremtoning. Nesten nusselig ...

  Det samme kan vi ikke si om postkortene som ethvert sydensted med dalende respekt for seg selv presenterer i strandkiosker og solkremboder. Nakne rumper på stranda og dissende pupper i vannkanten er en gjennganger som ikke hadde vært i stand til å signalisere hvor kortet kom fra hadde det ikke vært for stedsnavnet som gjerne står i glorete bokstaver i øvre høyre hjørne. Litt mer interessant er da bildene av antikke pin-uper av begge kjønn. Små mannsstatuetter med gigantisk utstyr og ultraferme kvinnefigurer med pupper og hofter ut av en annen verden sier i alle fall litt om menneskehetens fortid og stedet de er funnet.

  Fra penisfutteral til stringtruser ... suvenirer til midtpartiet

  Les også:
  Verdens teiteste souvenirer


  Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer