Flyreiser:

De sju verste setene i flyet

Og slik skal du unngå dem.

VELG RETT SETE: Å velge riktig sete på flyet bør du ikke overlate til tilfeldighetene. Foto: Odd Roar Lange/The Travel Inspector
VELG RETT SETE: Å velge riktig sete på flyet bør du ikke overlate til tilfeldighetene. Foto: Odd Roar Lange/The Travel Inspector Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er noen seter i flyet som er bedre enn andre. Selv om de fleste tilsynelatende ser ganske like ut, og så har du noen du bør unngå.

Her har du en oversikt over seter du bør prøve å komme unna enten du går om bord i et charterfly til Gran Canaria eller rutefly til eller fra Tromsø og Bergen.

Og for ikke å snakke om langturen til Thailand, USA eller Karibia. Her er det ekstra viktig å ha gjort hjemmeleksa før du går om bord.

Sikkerhet

Det er mange som lurer på hva som er det sikreste setet om bord i et fly.Men sannsynligheten for omkomme i en flystyrt er faktisk så liten som 1:11 millioner, ifølge en amerikansk undersøkelse.Det betyr at du, ifølge statistikken må fly døgnet rundt sammenhengende i 86 år for at det skal skje noe så dramatisk under flyturen. Altså, så handler setevalget om komfort.Visste du forresten hva du kan stjele med deg fra flyet.Og her skal du få noen tips for seter du bør unngå.

Første sete på ny seksjon

Dersom du ikke liker å ha en gardin hengende rett foran ansiktet ditt så bør du komme deg unna denne seteraden.Her snakker vi om seteraden mellom ulike seksjoner, altså mellom de ulike «klassene», hvor det er det ofte henger en gardin - som du altså får «rett i fanget» hvis du havner her.Gardinene er heldigvis fjernet på innenriksflyene i Norge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer