De skrekkeligste flypassasjerene

Hva er ditt store flymareritt? Dritfulle duster, brølende babyer eller tullpratende tomsinger?

Er fulle medpassasjerer det verste du vet? Foto: catalina gonzález carrasco stock xchng
Er fulle medpassasjerer det verste du vet? Foto: catalina gonzález carrasco stock xchng Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

"Varsler tiltak mot fulle trøndere på fly"

Denne overskriften kunne vi lese etter at flere plagsomme tilfeller av trøndersk flyfyll ble omtalt i mediene i fjor. Trondheim Lufthavn Værnes kom til at de ville ta i bruk nye virkemidler mot berusede flypassasjerer. Informasjon på plakater var ett av tiltakene, klarlegging av retningslinjene for hva som skal gjøres med berusede passasjerer var et av de andre. Er fulle trøndere og andre flyfylliker det verste du kan møte i lufta?

Verre enn babyer

Passasjerfyll har bidratt til mange flyepisoder de siste årene, og fulle passasjerer er ikke bare en sikkerhetsrisiko, men også en plage for andre passasjerer. Faktisk viser en britisk undersøkelse blant mer enn 2.600 personer, at fulle medpassasjerer er den største skrekken. 40 prosent av stemmene i undersøkelsen gikk til de ubehagelig fulle passasjerene. Brølende babyer kom på en god andreplass med 39 prosent av stemmene. Andre irriterende medpassasjerer er ifølge denne undersøkelsen de som prater hull i hodet på deg (åtte prosent) og de storforlangende jålene (fire prosent). Passasjerer med flyskrekk får heldigvis mer sympati enn sinne. Det skriver avisen Telegraph på sine nettsider.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer