De smarteste reisedingsene

Skal du ut og reise? Se hvilke smarte saker du bør pakke i kofferten.

Å pakke for en langtur er en utfordring. Her er tips til ting du bør få med deg. Foto: Colourbox
Å pakke for en langtur er en utfordring. Her er tips til ting du bør få med deg. Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vinteren, og da gjerne januar og februar, er det mest populære tidspunktet å sette ut på jorden rundt-reise. Det er også høysesong for mer eksotiske reiser som for eksempel safari i Afrika, solferie i Thailand, eller rundreise i Australia.

Skal du ut på en litt mer avansert reise enn en sydentur til Kanariøyene, er det viktig å pakke riktig. Ja, pass, penger og billett klarer de fleste å få med seg, og også nødvendige klær og toalettartikler.

I tillegg finnes det en rekke smarte reiseartikler som gjør reisen litt enklere. Vi spurte reisespesialistene hos Nomaden hvilke slike ting som er mest populære.

- Det vi selger mest av, er praktiske ting som myggnett, pengebelter, soveposer, lommekniver og lommelykter, sier Mette Andersen, innkjøpsansvarlig hos Nomaden.

- Nå reiser folk på safari til Sør-Afrika, for eksempel, ikke bare til syden på solferie. Og da vil de gjerne ha ting som gjør reisen enklere.

Ryggsekkene fra Osprey er også populære. De er spesielt laget for folk på reise, og har dagstursekk som kan brukes på mindre utflukter integrert.

DinSide har tidligere skrevet om den norske oppfinnelsen TidyPack, med et innebygget hyllesystem som gjør ryggsekken til et ryddig klesskap. Kanskje den er noe for deg?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer