De ti beste golfbanene

Spektakulære baner golferne drømmer om.

Publisert
Sist oppdatert

Norge er ikke noe stort golfland, selv om golfsporten har vokst kraftig de siste ti årene. Nå er det ikke lenger bare fiffen i Holmenkollåsen som spiller golf. Det er blitt for en folkesport å regne.

Det finnes en rekke golfbaner i Norge, men ingen av dem kan måle seg med toppsjiktet av flotte golfbaner. Kanskje bortsett fra golfbanen i Lofoten, som ikke er spesielt avansert, men som har en fantastisk utsikt, og kan by på gofing i midnattsol.

Nettsiden Askmen.com har rangert det de mener er verdens ti beste golfbaner. Mange ligger på andre kontinent, men to av dem ligger ikke så langt unna Norge.

Her er verdens ti beste golfbaner:

10. Fairmont Chateau WhistlerHvor: British Columbia, Canada

Denne 18-hulls par-72 golfbane har vunnet flere priser, og er Canadas beste bane. Det er Robert Trent Jones Jr. som har tegnet den. Lær deg knepene med køllen av David Leadbetter Golf Academy. Etter en dag på banen, som ligger i fantastisk flotte fjellomgivelser, kan du slappe av med en drink på luksushotellet Fairmont Chateau Whistler.

På nett: Fairmont Chateau Whistler

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer