De tre beste gastropubene

Når det er snakk om å tilfredsstille kresne ganer og fine smaksløker er ordet "pubmat" tradisjonelt et skjellsord. Men det var før gastropubene dukket opp. Nå er det minst like fint - og noen steder nesten like vanskelig å bestille bord på - som de vanlige trendy hotspot-restaurantene. DinSide viser vei til tre av de beste gastropubene i London.

Publisert
Sist oppdatert

Den originale

Det var denne lille, luftige puben i Clerkenwell som la grunnlaget for gastropub-konseptet. Og Londons originale gastropub er fremdeles en magnet på lokale matelskere, så vel som de kresne gjestene som gjerne reiser en stund, for å spise på den riktige puben.

Og et besøk på The Eagle er verdt en lang reise. Puben ligger for så vidt sentralt, midt mellom Farringdon og Kings Cross Tube stasjoner, og gjennomgangsbussene 19, 38 og 73 stopper like ved.

Puben er sjarmerende med vaskeekte patina, som fordrer til en avslappet, men livlig atmosfære. Og det åpne kjøkkenet gjør sitt til at et besøk her gjerne ender med en matbit eller to eller tre.

Som en ekstra bonus om et besøk gir mersmak kan du kjøpe med deg the Eagles egen kokebok hjem: "David Eyre, big flavours and rough edges: Recipes from the Eagle". Sjansen er, uansett, at du vil finne tilbake til den vennlige lille gastropuben neste gang du er i London.

The EagleAdresse: 159 Farringdon RoadTube: FarringdonTlf: +44 (0)20 7837 1353NB! Stenger 5 på søndager. Vi anbefaler å booke den populære søndagslunsjen i forkant.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer