De ukjente

Publisert

Selv om disse byene, og dermed gatene, er like kjente som shoppingbyer som de nevnt i hovedartikkelen, er de ikke mindre verdt et besøk av den grunn. Utvalget er like imponerende, så har du lyst på en litt annerledes shoppingtur drar du hit:

Laugavegur, Reykjavik

Europas nordligste by er trendy som aldri før. Dette gjelder ikke minst på motefronten. Mange av øyas egne designere regnes blant verdens beste, og har selvsagt butikker i hovedstadens største handlegate, Laugavegur.

I tillegg finner du de fleste store internasjonale merkene, og et vell av butikker som tilbyr alt av assesoirer, skinn og pels, smykker, undertøy og ellers alt man kan drømme om.

Når det er på tide med en pause fra all kikkingen og handlingen, kan en av de trendy kaféene eller kunstgalleriene være passe avkobling.

Billig er det imidlertid ikke. Reykjavik blir regnet som en av Europas dyreste byer, og mange internasjonale merker er vesentlig dyrere her enn i mange andre shopping-byer. Islandsk design er heldigvis gode kjøp.

North Michigan Avenue, Chicago

Et par kvartaler fra Lake Michigan i Chicago finner vi North Michigan Avenue. Her finner du alt du forventer, og litt til: Cartier, Gucci, Louis Vitton, Tiffany, Hermés og Versace for å nevne noen. I tillegg finner du en rekke kjente, men ikke fullt så dyre butikker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer