De utroligste feriehistoriene

Syns du årets ferie ble skuffende? Ikke etter å ha lest disse utrolige feriehistoriene.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Drømmeferien kan raskt bli ødelagt om du opplever noe av det disse historiene fra årets feriesesong forteller om. De sykeste opplevelser synes å ramme uheldige reisende, og historien spres så verden over. Vi har samlet et knippe av de villeste og snåleste feirehistoriene fra årets sommer – kanskje de du helst ikke vil være den som skriver hjem om.

Skroll ned for flere snåle feriehistorier.

Helt kriminelt

Aper i naturen er greit, men på bussen kan de føre med seg trøbbel. Illustrasjonsfoto: Kirsti van Hoegee Foto: Kirsti van Hoegee
Aper i naturen er greit, men på bussen kan de føre med seg trøbbel. Illustrasjonsfoto: Kirsti van Hoegee Foto: Kirsti van Hoegee Vis mer


Tidligere i sommer kunne vi lese i Nettavisen om busspassasjerene som måtte rømme kjøretøyet etter at den ble kapret. Og det er jo ille, men det sykeste elementet i denne historien er at kapreren var en illsint ape! Apen jaget passasjerene på dør, og slo seg ned i baksetet – uten å løse billett. Stedet for denne hendelsen var en by i Nederland.

Ran er enda vanligere å oppleve enn kapring, men kanskje ikke i det formatet som denne historien fra Barcelona. I sommer kunne nemlig byens politi berette til Ananova at de hadde fanget en serieraner, som ba alle kvinnene han ranet om å spytte på ham fordi han gjorde noe galt. 19 kvinner ble ranet av mannen, noen tok ham også på ordet og spyttet. Bra for dem, sier vi.

Augustheten får det til å gå i ball for mange i Europa dette året, og om hovedpersonene i denne historien fra Yahoo News lider av hete illusjoner, skal ikke forundre oss. For hva hadde du sagt om noen kom og sa at de ble slått ned utenfor en café i England, av en voldsforbryter kledd ut som Batman? Heteslag, helt klart! Men fakta er at britisk politi har etterlyst voldsmannen med nettopp den beskrivelsen – kledd som Batman.

Smartere å avkjøle tærne i vanlig luft enn med klimaanlegg - det fikk den britiske sjåføren bittert erfare.
Smartere å avkjøle tærne i vanlig luft enn med klimaanlegg - det fikk den britiske sjåføren bittert erfare. Vis mer


Het sommer

Varmen har gitt flere merkelige utslag for sommerreisende i Europa i år. Hva hadde du for eksempel sagt om du ikke rakk flyet på grunn av streik hos det franske busselskapet? Vel er streiker et relativt vanlig fenomen i Frankrike, men årsaken til akkurat denne arbeidskonflikten var litt mer utradisjonell ifølge Ananova. Sjåførene streiket nemlig for retten til å ikle seg shorts og solbriller i heten!

Litt uvanlige utslag fikk også heten for sjåføren som skulle kjøre fra London til Manchester, leser vi hos Lycos. Han brukte bilens klimaanlegg for alt det var verdt, og tok av sokker og sko i bilen. Neste dag var tærne blålige og smertefulle, og legen kunne konstatere at den britiske hetebølgen indirekte hadde forårsaket at mannen fikk forfrysninger!

 • Flere utrolige feriehistorier? Flygalskap og bagasjebrølere med brunost og stripping i fokus
 • Historier så snåle at du nesten ikke kan tro det er sant – om hval i båten og lynnedslag i tunga!
 • Få også med deg ville flypassasjerers hårreisende oppførsel.

  Verktøy for reiselyst


  Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted. Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv. Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.

  Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer