De utroligste feriehistoriene

Syns du årets ferie ble skuffende? Ikke etter å ha lest disse utrolige feriehistoriene.

Publisert
Sist oppdatert

Drømmeferien kan raskt bli ødelagt om du opplever noe av det disse historiene fra årets feriesesong forteller om. De sykeste opplevelser synes å ramme uheldige reisende, og historien spres så verden over. Vi har samlet et knippe av de villeste og snåleste feirehistoriene fra årets sommer – kanskje de du helst ikke vil være den som skriver hjem om.

Skroll ned for flere snåle feriehistorier.

Helt kriminelt

Tidligere i sommer kunne vi lese i Nettavisen om busspassasjerene som måtte rømme kjøretøyet etter at den ble kapret. Og det er jo ille, men det sykeste elementet i denne historien er at kapreren var en illsint ape! Apen jaget passasjerene på dør, og slo seg ned i baksetet – uten å løse billett. Stedet for denne hendelsen var en by i Nederland.

Ran er enda vanligere å oppleve enn kapring, men kanskje ikke i det formatet som denne historien fra Barcelona. I sommer kunne nemlig byens politi berette til Ananova at de hadde fanget en serieraner, som ba alle kvinnene han ranet om å spytte på ham fordi han gjorde noe galt. 19 kvinner ble ranet av mannen, noen tok ham også på ordet og spyttet. Bra for dem, sier vi.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer