De verste ferieopplevelsene

Mens Rio, Sevilla og Nice rager høyt på listene over reisemål vi liker best, er det en annen historie for Saudi-Arabia, Elverum og Lahti. Se feriekatastrofene, og hvilke reisemål vi elsker å hate.

Noens idyll er andres feriekatastrofe ... Illustrasjonsfoto: Christian Aasebø Foto: Christian Aasebø
Noens idyll er andres feriekatastrofe ... Illustrasjonsfoto: Christian Aasebø Foto: Christian Aasebø Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De fleste har vel opplevd en og annen ferietur som ikke ble helt som forventet, men det er ikke alle som liker å innrømme det verken for seg selv eller andre. Noen sier imidlertid ifra. Her er noen advarsler fra reisende lesere.

Skroll ned for mer."Vestlandssønn" skriver om Albufeira i Portugal:

- Albufeira - kanskje det mest kjente feriestedet på Algarvekysten. Var selv innom i juni/juli 2000, og kunne ikke komme meg fort nok ut igjen (!). Hvite, digre hoteller over alt! Man måtte opp i høyden for å finne ut hvilken retning havet og stranden ligger. Folk overalt - et glimrende sted for deg som er spesielt interessert i hotellbebyggelser og arkitektur. Nei, Portugal er i ferd med å ødelegge denne delen av kysten med overdreven hotellutbygging.

Også populære Barcelona får røde merker i boka av enkelte besøkende, som Yngve som var der så tidlig som 1998:

- En uke i Barcelona var fem dager for mye. Vi fikk opplyst at det var noe kriminalitet der, men ikke at alt du la fra deg ble tatt og at du hele tiden måtte holde på kamera, vesker etc. Vi så blant annet at en tyv lukket opp sidedøra på en bil som hadde stoppet på rødt og tok vesken til passasjeren som satt der.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer