De verste flyplassene å sove på

Er flyet forsinket? Her vil du ikke overnatte.

HER VIL DU IKKE SOVE: Ninoy Aquino International Airport, Terminal 1. Foto: Wikimedia
HER VIL DU IKKE SOVE: Ninoy Aquino International Airport, Terminal 1. Foto: Wikimedia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det finnes en mengde kåringer, deriblant de beste og de verste flyplassene. Denne gangen er det The Budget Traveller's Guide to Sleeping in Airports som har offentliggjort sin topp ti liste av verdens verste flyplasser å sove på, ifølge check-in.dk

The Guide to Sleeping in Airports lesere har kåret flyplassene hvor de minst har lyst å overnatte. Spørreundersøkelser på nettsiden, Facebook-kommentarer, informasjon fra flyplassene og de reisendes flyplassanmeldelser ligger bak kåringen.

Flyplassene har blitt kåret til de minst populære på grunn av bekymringer rundt sikkerhet, mangel på komfortable seter, uhøflig betjening, fiendtlig innstilte sikkerhetsvakter, dårlige fasiliteter, få eller ingenting å drive med, bestikkelser, utkasting eller generelt bare problemer ved å være på flyplassen, ifølge nettsiden.

>>> Hong Kong er verdens beste flyplass. Se lista!

Og «vinneren» er ...

Flyplassen Ninoy Aquino International Airport, Terminal 1 (NAIA), som ligger i Manila på Filippinene, får den tvilsomme æren å være den verste flyplassen å overnatte på.

Grunnen til at denne flyplassen ble kåret til den verste, er blant annet at du må stå i flere lange køer. Terminal 1 er den eldste delen av flyplassen og skal være i svært dårlig stand, ifølge nettsiden. Etter å fått mye mediekritikk tidligere i år, lovde flyplassens tjenestemenn at de skulle ta tak i problemet og vaske Terminal 1's toaletter, samt tilby rennende vann og såpe - noe som sier litt om standarden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer