De verste taxi-sjåførene

Her er de verste stedene å ta taxi.

Publisert
Sist oppdatert

Væpnet ran, kidnapping og fyllekjørere - det er ikke måte på hva du risikerer å oppleve på taxituren i utlandet, skriver det amerikanske reisemagasinet Forbes Traveler. Og her er det de mener er noen av de verste turene du kan ta med taxi.

Har du en taxi-historie på lur? Legg igjen dine erfaringer i debatten nederst i artikkelen.

New York City, USAI følge Forbes Traveler er det et mareritt for folk som ankommer New York med fly, å ta taxi inn til byen. Køer, køer og atter køer, og taxisjåfører som har problemer med å forstå hva du sier.

Mexico City, MexicoDe grønne og hvite VW Beetle-taxiene i Mexicos hovedstad er kanskje blant verdens søteste, men taxituren kan bli alt annet enn en positiv opplevelse. Myndighetene advarer nemlig turister om at enkelte taxisjåfører vil kjøre deg til en minibank, og true deg til å ta ut penger til dem.

Moskva, RusslandStikker du handa ut for å signalisere at du vil ha skyss, er det stor sjanse for at alt annet enn en taxi stopper for å plukke deg opp, skriver Forbes Traveler. Og er du ikke stødig i russisk, kan turen bli en ubehagelig affære.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer