De verste turistene

Hvilke turister er mest ubehøvlede, tipser minst og tar seg mest til rette? Se hva andre lesere synes.

Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke publiserte DinSide Reise en sak som viste hvor flest amerikanere drar på ferie. Amerikanere er ikke kjent for å være de mest populære turistene, noe forskjellige undersøkelser har vist.

Blant annet har britene uttalt at de ikke vil dele cruiseskipet med amerikanere, og et amerikansk reisemagasin trykket ti reiseråd for amerikanere for nettopp å avverge situasjoner der amerikanere tråkker på de innfødtes tær.

I debattforumet luftet DinSides lesere sine formeninger om hvem som er de verste turistene. Her er noen uttalelser:

Brautende know-it-alls - Eg har jobba i reiselivsbransjen i mange år, og kan med sikkerheit sei at amerikanerene er aller verst. Brautende, høglytte, feite know-it-alls! Har fått så mange dumme spørsmål frå dei, som eg aldri har fått frå noen andre turistar. Av og til lurar eg på korleis dei har klart å forlata staten, let alone landet sitt på eige hand når dei har så utrulig lite kunnskap om resten av verden! Eg syns faktisk det er skremmande at dei er supermakt.

De som syns amerikanere er verst kan ikke ha delt reisemål med russere. Nyrike russere eier ikke folkeskikk. De drikker seg fulle på vodka før lunsj, og det er ikke ørens lyd å få i nærheten av dem. De tar ikke fem øre for å legge seg på tærne dine, og de "damene" poserer for guttene sine som om det er til pornoblader. Det nytter heller ikke å snakke til dem, de forstår bare russisk! Det finnes ikke verre mennesker i feriesammenheng!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer