- De vil være slående vakre

Aeroflot skal bedre imaget, og mener flotte flyvertinner er veien å gå.

Er det slike damer ledelsen i Aeroflot ønsker seg? Foto: Colourbox
Er det slike damer ledelsen i Aeroflot ønsker seg? Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det russiske flyselskapet Aeroflot har kanskje ikke det beste ryktet. Det ønsker ledelsen i selskapet nå å gjøre noe med.

De har søkt eksperthjelp, og kommet frem til at flåten skal fornyes, og servicen forbedres. Et annet viktig punkt er utskifting av uniformene. Psykologer har nemlig fortalt ledelsen at de blå og oransje uniformene gjør at folk føler seg uvel.

Bare pene flyvertinner

Aller mest oppsiktsvekkende er det likevel at ledelsen også vil bytte ut damene som bærer uniformene. Det skal nemlig ansettes nye og vakre flyvertinner i selskapet, skriver britiske Independent.co.uk.

- Alle nye flyvertinner vil være vakre og lette å hvile øynene på, uttalte den nye Aeroflotsjefen Vitaly Savelyev, ifølge Independent.co.uk.

I tillegg vil flyvertinnene ikke være større enn den russiske klesstørrelsen 48, som tilsvarer europeisk størrelse 38.

På en pressekonferanse fortalte sjefen Savelyev at sønnen hans hadde sendt ham et videoklipp fra Virgin Atlantics siste reklamefilm, der vakre flyvertinner i knallrøde uniformer spankulerer gjennom flyplassen. Se denne videoen her. Savelyev har latt seg inspirere, og nå konkurrerer 40 designere om å tegne den nye uniformen til Aeroflot.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer