Deilig sommernatt i Monaco

Mens et drag av høst ligger i augustlufta, kårer vi siste ukevinner i fotokonkurransen. En lun sommernatt i Monaco frister oss overmåte, og sikrer siste ukepremie for fotografen Åse Gustavsen.

Publisert
Sist oppdatert

Grove anslag antyder at vi har mottatt drøye 1.000 bilder til årets sommerkonkurranse. Neste uke går finalen av stabelen. Vil du ha en sjanse til å bli med i konkurransen, må vi ha bildet ditt i løpet av i dag, torsdag.

Klikk her for å se mer om konkurransereglene, premiene og hvor du sender bildene.

Skroll ned for mer.Vår siste ukevinner er et bilde fotografert i "den blå timen". Fotografen heter Åse Gustavsen, og hun har fått frem et fargemettet blinkskudd av utsikten fra en restaurant i Monaco. Dette er et bilde som skårer høyt på gode farger og komposisjon. De opplyste palmene, månen og yachten ute i Middelhavet danner en fin helhet. Eia var vi der!

Se ukevinneren fra Monaco i stort format her.

Moro med dyr

Stupende badeengler (se forrige uke), feriebarn (se en tidligere runde) og solnedganger synes vi aldri å bli lei av å fotografere. Denne uken viser vi frem et par godbiter av den siste store sjangeren i årets konkurranse, nemlig dyr. Kjæledyr, husdyr og ville dyr har vi sett i utallige varianter, men disse to er av de bedre. Her er det uventede positurer og humor med i bildet, selv om motivene ikke virker arrangerte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer