Dejlig husbåtferie

I hvite slacks og sandaler på din egen husbåt i idylliske Hvide Sande i Vest-Jylland i sommer. For 7.728 kroner kan du og syv andre leie dere et funky, flytende ferieparadis i en uke.

Cubo Arkitekter har designet husbåtene i Hvide Sande.
Cubo Arkitekter har designet husbåtene i Hvide Sande. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du nipper til en drink på soldekket i en leid og flunkende ny husbåt fast forankret på en badebro i Tyskerhavn, Hvide Sande i Ringkøbing Fjord, Vest-Jylland. Gyngende, designet luksus på 145 kvadrat for åtte personer. I horisonten seiler seilbåtene dovent forbi i det du tar et forfriskende stup ut i fjorden.

Er feriedrømmen en uke i pakt med naturen, med direkte adgang til havet fra soverommet og frihet på dekk er husbåten noe for deg. Med en husbåt får du båt, hus, land og vann på en gang. Også ro og stillhet hvis du ønsker det. Husbåtene i Vest-Jylland har skapt en ny trend innen dansk turisme.

Første år på vannet

Hvide Sande Turistbyrå er de første som leier ut luksusboliger på vann i Danmark. Jomfrusommeren starter fra og med 26. juni. Da står to av totalt seks husbåter ferieklare. I juli kan de resterende fire innflyttes av glade turister. For en uke betaler en gjeng på maks åtte personer 7.728 kroner tilsammen. På lik linje med ordinære feriehus, varierer imidlertid prisene med sesongen. I høysesongen, midt på sommeren, kan en uke koste fra 9.092 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer