Flybilletter

Dekker karantene-avbestillinger

Reiseforsikringen dekker karantene-avbestillinger.

DEKKER MYE: Men om du bare ombestemmer deg, får du ikke noe tilbake på reiseforsikringen. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
DEKKER MYE: Men om du bare ombestemmer deg, får du ikke noe tilbake på reiseforsikringen. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Etter at Wizz Air annonserte sin inntreden som flyselskap på norske innenlandsruter, har det ikke manglet på kampanjepriser - verken fra Wizz eller fra noen av de allerede eksisterende flyselskapene som flyr mellom norske flyplasser.

Men som Dinside nylig skrev: Det er billettene med de dårligste endrings- og avbestillingsvilkårene som selges til de laveste, annonserte kampanjeprisene.

- Bestill med avbestillingsmulighet

Caroline Skarderud, jurist i Forbrukerrådet, sier til Dinside at man bør være oppmerksom på fordelen med en billett med avbestillingsmulighet.

Det samme sier Heidi Tofterå Slettemoen, kommunikasjonssjef, Frende Forsikring:

- Billige billetter nå er kun verdt å vurdere om det følger med mulighet for å avbestille eller endre billetten, først da er det et godt tilbud, sier Heidi Tofterå Slettemoen kommunikasjonssjef, Frende Forsikring.

Skadeforebygger Therese Nielsen i forsikringsselskapet Fremtind understreker også viktigheten av å bestille med avbestillingsmulighet:

- Husk at mange flyselskaper selger billigbilletter som ikke kan refunderes – og reiseforsikringen dekker ikke avbestilling om du «bare» ombestemmer deg. Om en allikevel ønsker å reise kan det lønne seg å legge litt mer penger i både flybillett og hotellopphold slik at dette kan avbestilles uten gebyr. Vi oppfordrer også alle til å sjekke avbestillingsbetingelser hos overnattingssteder ved booking, sier Skadeforebygger Therese Nielsen i forsikringsselskapet Fremtind.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer