Den "andre" OL-byen: Lillehammer – 10 år etter

Lillehammer måtte se seg slått på målstreken i kampen om å bli Norges neste OL-satsing, men det er ingen dommedagsstemning i den forrige OL-byen, snarere tvert imot!

Publisert
Sist oppdatert

Som perler på en snor

  1. Konferanser og festivaler i nord
  2. Den "andre" OL-byen:
    Lillehammer – 10 år etter
Fra Frozen Waterfall2003.
Fra Frozen Waterfall2003. Vis mer


Nå jobbes det på spreng for å arrangere 10-års jubileum i Lillehammer. En folkefest for Ola og Kari, med representanter fra kongehus og OL-komitéen, med vinterspill, pinsmarked og jubileumsmarkeringer slik bare vi nordmenn kan gjøre det.

Er du en av dem som synes ilden slukket for tidlig? Da kan du ta turen til Lillehammer i jubileumshelgen 12.-15. februar for å feire Lillehammer 94 – 10 år etter.
Under vinterspillene blir det urfremføring av Magne Furuholmen og Nils Petter Molværs bestillingsverk for Frozen Waterfall Concerts, der du kan høre Magne Furuholmen synge solo, angivelig for aller første gang!

Magne Furuholmen og Nils Petter Molvær har skrevet et bestillingsverk til Frozen Waterfall Concerts 2004.
Magne Furuholmen og Nils Petter Molvær har skrevet et bestillingsverk til Frozen Waterfall Concerts 2004. Vis mer


12. og 13. februar arrangeres Lillehammerkonferansen MegaEvent som skal fremme økt samarbeid mellom kultur og næringsliv i regionen.

Eksterne lenker:
Lillehammer OL
Vinterspillene
MegaEvent

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer