Den beste Kanariøya

Stappfulle fly med charterturister setter nå kursen mot de fire store Kanariøyene. Det er faktisk stor forskjell på Gran Canaria, Lanzarote, Tenerife og Fuerteventura. Vi gjør det enklere for deg å velge.

Publisert

Du tror kanskje det er helt likegyldig hvilken øy det er du reiser til når du skal til Kanariøyene? Det er nok større forskjeller mellom øyene enn du tror! I vår Kanariguide kan du se hva som særpreger hver enkelt øy, og gjøre det litt enklere å finne kanariferien som passer for deg.

Fuerteventura – for deg som vil koble helt ut

Midt mellom Afrikas vestkyst og Gran Canaria finner du Fuerteventura. Øya er den nest største av Kanariøyene - og kanskje minst kjent. Turismen er ikke så utbredt som på de andre øyene, derfor finner du heller ikke like mange servicetilbud her.

Øya er aller mest kjent for sine fantastiske sanddyner og azurblå hav. Det blåser mye langs kysten, derfor er øya et svært ettertraktet reisemål blant windsurfere fra hele Europa. Er du ute etter en ren strandferie er dette kanskje det aller beste alternativet av alle Kanariøyene. Fuerteventura er en vinterdestinasjon i charteroperatørens program.

Gran Canaria - Partyøya

Gran Canaria er et av de verste skjellsordene for alle som har avsmak for charterturisme. Neida, Playa del Inglés er ingen vakker perle. Her er det mye svensker, kjøttkaker, juggel og grisefester. Et mekka for deg som vil på guttetur eller jentetur og leve om natten, men ikke noe for deg som er på jakt etter fred og ro i idylliske omgivelser. Men det finnes et annet Gran Canaria også. Reis opp i fjellene og bli overrasket over de bortgjemte landsbyene, den flotte naturen og de bratte fjellene.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer