Reiseforsikring

Den beste reiseforsikringen

Dette er det ikke alle som er klar over.

RÅDYR FERIE: Dersom du har feil reiseforsikring kan du, selv om du er i god tro, havne i kjempetrøbbel. Foto: Odd Roar Lange
RÅDYR FERIE: Dersom du har feil reiseforsikring kan du, selv om du er i god tro, havne i kjempetrøbbel. Foto: Odd Roar Lange Vis mer
Publisert

Du har kanskje lest det eller hørt om det, rådet om å satse på kredittkortets gratis, innebygde reiseforsikring i stedet for å betale for en ordinær reiseforsikring.

Men, er den like god som en «vanlig» reiseforsikring, eller er det skjulte feller som du bør se opp for?

Nå kan DinSide gi deg svaret på spørsmålene som mange stiller seg. Og svaret vil overraske mange.

Når gjelder den?

Hovedregelen for reiseforsikring som er innebygd i noen kredittkort (det gjelder nemlig ikke alle kredittkort) er at minst halvparten av transportkostnadene må være betalt med kredittkortet.

Forsikringen kan gjelde for flere personer enn kortinnehaveren. Men det vil i de fleste tilfeller være et tak på hvor mange personer som dekkes.

Skal en gruppe være dekket så må kortholderen være med på hele turen og foreta hele reisen sammen med de vedkommende betalte for. Dette er det ikke alle som er klar over.

Dekker de yngste

- Hva skjer dersom antallet i gruppa er større enn antallet som forsikringen gjelder?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer