Den beste valentinsgaven

Lørdag 14. februar er valentinsdagen, og hva er vel bedre enn en romantisk reise?

Publisert
Sist oppdatert

Er det en helg i året man skal satse på romanse, røde roser og hvisking i øret, så er det neste helg. På lørdag er det valentinsdagen, det engelske kjærlighetsfenomenet som amerikanerne har gjort stort, og senere har blitt importert til Norge.

Blomster, sjokolade, middag og kort rekker for mange, men skal du gjøre noe litt spesielt for kjæresten din, så satser du kanskje på et romantisk weekendopphold.

Av tradisjon er det gjerne mannen som skal varte opp sin kjære med en liten overraskelse, men likestillingens ånd gir vi noen forslag til begge kjønn.

Velvære

Spa er i midt i blinken. Å bli massert, marinert og retusjert kan helt klart nytes av begge kjønn - ikke minst sammen. Quality Spa & Resort Holmsbu har en tilbudskampanje på pakken tid til hverandre. Da får du en suite, eller mindre rom med full pensjon, spa set, musserende vin og jordbær på sengekanten. Prisen er 1.500 kr per person for en helg med suite, 1.350 kr i dobbeltrom og 1.750 kr med sjøbod. Spa behandlinger må du betale separat og koster fra 400 kr og oppover.

På Quality Spa & Resort Son selger de flere typer pakker som kan være attraktive for valentinsdagen eller en helg i februar. For kr 995 kr per person i dobbeltrom får du frokost, inngang til Spa 1. etg. og badekåper og tøfler til å ta med hjem. Helgen 21-22 februar arrangeres det et tid for to-kurs. For 2.390 kr per person får du helpensjon, inngang til spa og trening, badetøfler, badekåpe og foredrag. Om et samlivskurs skulle være på sin plass...

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.